Stylestudio.dk

Den fedeste 'style' indenfor alle brancher

feb

08

De fedeste styles til indretningen!


Velkommen til det første ”rigtige” indlæg her på Stylestudio.

Vi finder som sagt, en masse lækre styles og moderne ting som trender lige nu. Det er inden for alle brancher og nuancer, at du kan finde nogle fede styles.

Det som kommer under kniven i det første indlæg, eller rettere sagt, så er det første vi lige er faldet over som er nævneværdigt grundet populariteten som er omkring dette skønne brand.

Inden jeg afslører hvad det er vi i dag vil prøve at fremhæve en lille smule, så vil jeg lige forklare hvorfor vi har valgt at fremhæve dette brand.

En stigende interesse inden for bolig, samt brugskunst verdenen har gjort at vi her hos Stylestudio har flyttet blikket fra det ellers meget populære sneaker, samt tøj marked, til at se over mod interiør og brugskunst branchen. Og vi har så forsøgt at bestille lidt hjem som vi kan se trender ret meget på de sociale medier, og vi har kigget på kvalitet, samt eksklusiviteten af varerne og fundet et brand som vi gerne vil have fremhævet.

*Trommehvirvel*

Det brand, som vi har haft et rigtig godt øje til, efter som sagt at have analyseret lidt på det er House Doctor. Det er faktisk et rigtigt populært brand, og rigtig mange efterspørger dette flotte og unikke brand.

Hvad er grunden til at dette er blevet så populært?

Det har vi forsøgt at finde ud af, og vi har snakket med nogle af de kvinder (den primære målgruppe må man antage) og fået nogle fine svar, som vi har kortet lidt ned.

”House Doctor er for mig ikke bare et brand, det er noget helt unikt, og det matcher min indretningsstil 110%. Og der er så mange variationer på House Doctors varer, at der simpelhen hele tiden er noget jeg føler jeg skal eje” siger Katrine og smiler.

 ”Det er bare for fedt, mere er der faktisk ikke at sige. Ej, det er bare så moderigtigt, og de kommer hele tiden med en masse nye spændende ting, så det er bare med at få fyldt i indkøbskurven”

Det er ret tydeligt at de har gjort det godt, og gør det godt. De laver altså nogle rigtig fede styles, og vi tager hatten af på redaktionen, og læner os tilbage og nyder den nye evighedskalender som pynter kontoret.

Ha en skøn dag!

Skriv et svar