Stylestudio.dk

Den fedeste 'style' indenfor alle brancher

feb

17

Boligadvokat der hjælper dig i drømmehuset


At style sit eget hus har også sin charme. Det er faktisk ret vigtigt, at man vælger sin helt egen stil når man indretter sit hus. Men før at man kommer helt derhen i processen, hvor man rent faktisk er i stand til style sit hjem, så skal man som de fleste lige have et hjem at bo i.

Størstedelen af dem som bor i lejligheder, står formegentlig over for en proces at skulle købe deres helt eget hus engang. Og dette er et stort skridt, når man er vant til at bo i en mindre lejlighed, og pludselig skal til at indrette et helt hus. Dette glæder de fleste sig forståeligt nok til, men der er nogle formaliteter vedr. At købe sig et nyt hus, som de fleste lige bør kende til inden de påbegynder den lange proces som det er, at købe sit et nyt hus.

Vidste du at der var noget der hed en Boligadvokat?

Sikkert ikke – det gør de fleste nemlig ikke.

En boligadvokat er som navnet antyder en advokat som har specialiseret sig indenfor boligkøb, samt boligrådgivning. Med andre ord, så er en boligadvokat altså en person, som rådfører dig i hele processen med at købe nyt hus.

Vi har haft nogle erfaringer med en boligadvokat Esbjerg, som vi rigtig gerne deler med jer.

Vi skulle personligt selv købe nyt hus forleden, og kontaktede derfor denne skarpe boligadvokat. Vi fik kort sagt forhandlet vores pris på huset med næsten 100.000, og det var altså rigeligt til at dække det beskedne salær som boligadvokaten tog. Ydermere var der også rådgivning inden for skødeskrivning, samt andre elementer som ligger i en købsprocess når man handler hus.

Derfor er det altså meget vigtigt at man i det mindste har en boligadvokat i overvejserne når man står og skal have sit helt eget hus.

Skriv et svar