Stylestudio.dk

Den fedeste 'style' indenfor alle brancher

mar

07

Drik din rom med stil


På stylestudio tager vi højde for ’ting & sager’, som du bare MÅ eje. I dette indlæg tager vi fat på et unikt og gennemført glas, som du bare må se; dette glas har især sin relevans, hvis du er rom entusiast, da disse to ting ganske simpelt bare går hånd i hånd.
Læs med..!

Rom er en fin og eksklusiv drik, som kan drikkes i mange forskellige slags lejligheder. Men én fin drik, som denne, skal i den grad også behandles med respekt. Her kommer glasset ind i billedet. Måske kender Du den type som hedder tulipanglas, som er et meget anerkendt glas til rom. Designet på et tulipanglas, er nøje udarbejdet, således den simpelthen er velegnet til rom. Glasset hedder naturligvis et tulipanglas, da den har sin meget tulipanformede indsnævring; dette har ikke kun et æstetisk effekt, men faktisk også fordi, at aromaen på din rom IKKE forsvinder hurtigt. Skærmbillede 2016-03-07 kl. 10.51.43

Tulipanglas fås mange forskellige steder på markedet – og er i den grad også populær. Dette skyldes i den grad fordi dens flotte design, men også at den prismæssigt ligger skarpt til på markedet.

På markedet kan man både finde et helt traditionelt tulipanglas, men også flere og mere kreative typer dukker op i dag. Eksempelvis har Ron Esclavo lavet disse glas med deres logo på; for mange giver det en ekstra værdi, og det oplever man altså også på prisen derefter. Mange forbrugere er på den ene eller anden måde loyale over for et bestemt brand – Du kender det sikkert selv fra din egen hverdag. Ofte er man mere tilbøjelig til, at betale en højere pris for et brand man pålægger en ekstra værdi.

God stil hænger også sammen med, at man ikke skal gå på kompromis med god kvalitet. Ydermere lægger det også op til, at man ikke skal gøre noget halvt, men fuldføre sit ’set-up’ til UG; ligegyldigt om det er tøj, drinks, indretning mm.

Tak fordi du læste med denne gang. Nye trends og tips næste uge. God dag.

Stylestudie : -))

Skærmbillede 2016-03-07 kl. 10.51.57

Skriv et svar