Stylestudio.dk

Den fedeste 'style' indenfor alle brancher

mar

24

Et hus med god stil!


I dag har vi alle forskellige præferencer af hvad et hus med stil god indebærer. Og hvis du lavede en spørgeundersøgelse, så ville man formegentlig også få nogle besvarelser der lå meget langt fra hinanden. Afhængig af hvor mange respondenter der deltog i undersøgelsen, så skal man selvfølgelig være opmærksom på outliers mm.

Dog kan én ting i hvert fald konkluderes – Danmark er et land som er vild med den nordiske stil.  Det giver selvfølelig også meget god mening, da vi netop er en nation ”world-wide”, som er kendt for sin nordiske stil, og smag for design.

Til indlæggets kerne

Efter én indledning til dette indlæg, så kan vi blive lidt mere konkrete. Som titlen lagde op til, så ville vi fremhæve et enkelt type hus, som skulle have ekstra god stil. Fordi! – Et hus er ikke bare et hus. Der er utrolig mange parametre og overvejelser, som spiller ind i et husbyggeri. Derfor vil vi i dette indlæg præsentere hvad vi tror på bliver fremtiden, når det gælder nye huse.

Hvad vi anser som fremtidens hus

Fremtidens huse, kunne meget vel være de efterspurgte miljøhuse. Vi ser et markedet, der i øjeblikket efterspørger disse byggerier mere og mere. Og man forstår det jo egentlig godt. For det første er et energi hus typisk bygget i en minimalistisk stil – tildens til den nordiske, som vi netop også konkluderede i starten som værende et yderst vigtigt parameter i sit husvalg.

Derudover er husene også bygget således, at de naturligvis er energivenlige og kan spare dig for væsentlige omkostninger år efter år. Til sidst bliver det lidt én win-win situation for både husejer og miljøet.

Husene laves på din måde

Disse energihuse laves på mange forskellige måder, men typisk er processen meget sammenlignelig med når du skal bygge et hvilket som helst andet hus. Som forbruger er man involveret i de valg som foretages.

På stylestudio deler vi gode historier, som har en forbindelse til noget nyt, unikt eller bare fordi emnet har en god stil. Og det har dette i den grad. For det første er det super aktuelt, da miljø og CO2 besparelser fylder de flestes læber dags dato.

Ligegyldig om det er virksomheder, eller private, så er vi alle interesseret i en grønnere verden. Hvorfor i øvrigt det også er meget tankevækkende, at vælge et hus som ’måske’ koster lidt mere i førstegangsydelse, men lynhurtigt vil kunne tjene sig hjem igen. Og vigtigst af alt skåner miljøet.

Et miljø vi alle skal passe på – både for vores egen skyld, men også vores næstes, hvorfor man altså også bør overveje en stilren energi villa

Tak for denne gang

Tak fordi du læste med her – vi håber du fandt emnet interessant. Hvis du har en holdning, eller andet som du ønsker at dele med os, så er du velkommen til at skrive en kommentar eller kontakte skribenterne bag stylestudio.

 

Rigtig god dag!

Skriv et svar