Stylestudio.dk

Den fedeste 'style' indenfor alle brancher

apr

02

En fed plakatshop på nettet


Der er så mange fede plakat butikker på nettet, at det kan være svært at vælge imellem! Det er super fedt, når man ligesom jeg elsker fed stil! I dag faldt jeg over en ny shop på nettet der sælger grafiske plakater med alle mulige fede motiver på deres hjemmeside. De grafiske plakater kommer fra en webshop der hedder Hanging Danes. Plakaterne er super moderne og minimalistiske i deres grafiske udtryk, og der er virkeligt kælet for detaljerne. Jeg synes især det er fedt at de både har et stort udvalg af dyreplakater og mere moderne grafiske plakater, der kan passe ind i ethvert moderne og minimalistisk hjem. Selv er jeg faldet pladask for deres panda plakat der simpelthen er så fed!

Plakater pynter altid

Det fede ved plakater i hjemmet er, at de altid pynter godt på væggen. Har man en bar plet, er det super let at smide en plakat i ramme og op på væggen i stedet. Jeg synes det er super kedeligt at have en helt tom væg, så synes jeg det er meget federe at have en grafisk plakat hængende på væggen fremfor ingenting. Personligt synes jeg det giver dejligt med liv i hjemmet, når der hænger plakater på væggene. Og bliver man træt af et motiv, kan man altid skifte det ud med en ny plakat, og danne et helt nyt indtryk i hele rummet.

Det synes jeg er fedt ved plakat
Jeg har været lidt inde på det tidligere, men jeg synes lige at jeg vil komme med min beskrivelse af hvad der er en fed plakat i min verden. Jeg elsker når plakater har et råt og moderne udtryk. Det kan være fordi jeg er en dreng, men jeg synes helt sikkert at det er de rå plakater der passer bedst ind i min indretning.
Du kan også købe fede plakater
Nå. Indlægget er ved at være slut for denne gang, men inden da vil jeg lige dele et link med jer, så i selv kan klikke jer ind og købe fede plakater til jeres hjem. Lige nu koster en 50x70cm plakat kun 250kr, inkl. Gratis levering, så alle har råd til at have en fed plakat hængende!
I må have en fed dag indtil vi skrives ved igen!

Skriv et svar