Stylestudio.dk

Den fedeste 'style' indenfor alle brancher

maj

02

Tøj stilen i 2016


Velkommen til 2016, hvor sidste års garderobe er blevet helt dateret og ubrugelig. Bare for sjov. Bare fordi vi er ude efter nye trends, så betyder det ikke at vi ikke stadig kan arbejde på det gamle tøj, dog på nye måder. Nogle gange kan en hurtig lille opdatering ændre udseende og skabe noget nyt tøj, tiltrods for at du elskede det så meget sidste sæson.

Striber? Stadig helt klassiske – men tilføjer man et matchende skinny tørklæde, så får dit outfit en øjeblikkelig opgradering, hvilket gør det endnu mere iøjnefaldende. Og hvis, for dig, vintermånederne skriger for lodne overtøj, hvorfor ikke bare investere i en stjal at lag over din kamel peacoat?

Du skal lade dig inspirere, og være klar på at påtage dig nye trends, selvom det kan være irriterende at skifte det tøj ud, som du egentlig er glad for. Men som sagt før, så tilføjer du bare nogle ekstra effekter. Skulle det mod forventning blive populært med lapper på bukserne, ja så er det så simpelt, at du blot syer en lille uskyldig lap på dine bukser, og så er du klar igen!

moden2016

 

Skriv et svar