Stylestudio.dk

Den fedeste 'style' indenfor alle brancher

maj

08

Rør har også klasse :- ))


Ofte kan det være en super god idé, at lede efter brugte vare, som eksempelvis møbler, tøj, biler mm., da man dermed kan lave en god handel. Sådan hænger det bare ikke altid sammen, og dette gør sig gældende ved køb af rør – altså rør, som bruges under jorden til dræning mm. Læs med her.

Rør med klasse!

For det første, så skal jeg lige gøre dig den tjeneste at introducere dette emne. Som du måske kunne fornemme i indledningen, så skal dette indlæg ikke handle ligeså meget om stil, som normalt plejer at være dagsordenen her på stylestudio. Så hvis stylestudio ligger øst, så tager vi fat i et emne i dag som ligger helt modsat, altså vest.


Dræning er meget populært! 

Dræn bruges af rigtige mange brancher, og er faktisk et ”must” for entreprenører, landmand mm. Årligt køber disse brancher store mængder dræn ind, da man ganske enkelt ikke kan undvære det, hvis man ønsker at opnå bedre resultater, og et større resultat på bundlinjen.

IMG_4438

Ligesom, når man skal bygge et hus, så skal fundamentet og stammen på huset være udarbejdet ordentlig, ellers falder huset sammen før eller siden – det samme eksempel kan man faktisk bruge på landmanden og hans marker. Hvis han ikke er opmærksom på at få dem drænet i tide, så vil marken ikke kunne modstå store mængder regnmasser, hvis nødvendigt – OG det er det jo typisk, da man kan sige, resultatet af høsten ligesom er en stor del af hans omsætning.

IMG_4491

Derfor er det altså nærmest et krav, at man er opmærksom på dette, ellers er man meget risikofyldt. Ydermere kan det også være en god idé, at være dobbelt så opmærksom på jorden, hvis man er bosat nær kystområder, søer mm., hvor jordbunden oftest har tildens til at være mere fugtig og våd.

Køb drænrør hos danske importører i hele Danmark. Investeringen er godt givet, især hvis man kigger på sigt.

Stør landbruget – tak fordi du læste med. God søndag! :- ))

Skriv et svar