Stylestudio.dk

Den fedeste 'style' indenfor alle brancher

okt

24

Stil med en billig skjorte


Vi kender det formegentlig alle sammen. Vi har et behov for at få lidt nyt tøj i ny og næ, og når vi så får os anskaffet noget, så er vil vi gerne gå med det med det samme! Men det kan være dyrt at købe nyt tøj. Måske gælder dette primært for manden, da herretøj er lidt dyre end kvindetøj generelt.

Skjorter er noget man gerne vil have en række af i skabet, men det kan være dyrt hvis man ønsker skræddersyede skjorter eller andet der minder om. Mærker skjorter er selvfølgelig dyre på baggrund et stærkt brand, men derfor findes der også nogle helt fantastiske alternativer som ikke alle kender til. Jeg vil gerne dele en oplevelse med Jer som jeg havde forleden da jeg ledte efter en eller to nye skjorter.

Jeg sad i det klassiske mood og google løs efter skjorter som kunne falde i min smag. Jeg googlede billige skjorter til mænd, og faldt egentlig ret hurtigt over en ret fed side som havde lige netop de skjorter jeg var på udkig efter! Skræddersyet, og til en pris hvor de fleste rent faktisk kan være med. Jeg fandt en lækker skjorte i bordeaux rød som jeg var helt vild med, men så fandt jeg en totalt fed accessories! En skjorteholder! Jeg vidste slet ikke at disse fandtes, og dette var helt klart en som skulle i indkøbskurven, og efter først lige at have undersøgt priserne, så viste det sig faktisk at det var noget af de billigeste alternativ, så i kurven med den, og jeg var helt solgt!

skjortehol

Jeg havde så min skjorte og holder på til en 40 års fødselsdag sidste weekend, og det levede helt op til forventningerne, og jeg fik flere gode komplimenter på min skjorte hvilket bekræftede mig i at denne skjorte var lige noget for mig. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos Balder!

Skriv et svar